Hopp til hovedinnhold

Høstvekka 2023!

De Grønne Øyene inviterer til en heldag med workshops, debatt, utslippsfri lunsj og Pecha Kucha

Kjære deg,  

Du er hjertelig invitert til en spesiell dag med De Grønne Øyene!  

Som en del av Høstvekka 2023 ønsker vi å samle innbyggere, besøkende og venner til en heldag med aktiviteter, debatt og fellesskap i Leknes den 30. august. Vi tror at en dag fylt med læring, dialog og gode smaker kan bringe oss nærmere det grønne skiftet vi alle lengter etter.  

Dagen vil inneholde en rekke spennende workshops, tilpasset alle aldre - elever, voksne og barn. Her vil vi lære mer om bærekraftige løsninger og utforske kreative ideer for en grønnere fremtid.  Mellom workshopsene vil det være en utslippsfri lunsj servert av Lofotens ville kjøkken og LoVe Mat. Lunsjen vil være et smakfullt høydepunkt der vi kan nyte det lokale, bærekraftige kjøkkenet.  Etter lunsj vil det være tid for politisk debatt, der vi utfordrer oss selv og hverandre i vår forståelse og støtte til det grønne skiftet. 

Dette er en sjelden mulighet til å være en del av viktige samtaler om fremtiden til Lofoten og verden.  Vi runder av dagen med en spesiell Pecha Kucha kveld. Tematikken for Pecha Kucha er "Hva er ditt bidrag til grønn omstilling i Lofoten?". Vi oppfordrer alle til å dele sine tanker og ideer i denne inspirerende, raske presentasjonsformatet.  Dagen lover å være en inspirerende, informativ og givende opplevelse, og vi ser frem til å se deg der. Vi er stolte av å være vertskap for denne dagen som en del av Høstvekka 2023 og vi gleder oss til å dele den med deg.  

Vennlig hilsen,  Ditt team på De Grønne Øyene